Miksi coaching?

Mitä on coaching ja mitä hyötyä siitä on sinulle?

Coaching eli valmennus on luottamuksellinen yhteistyösuhde, jossa valmentaja auttaa asiakasta työelämään liittyvien aiheiden käsittelemisessä. Coaching auttaa sinua tunnistamaan ja kirkastamaan sinun ja tiimisi tavoitteet ja kehityskohteet sekä antaa uusia näkökulmia ja oivalluksia ongelmien ja haasteiden kanssa.

Miksi coaching / businessvalmennukset Nitoya

Valmentajana

autan sinua, kun haluat kehittyä, haet muutosta, tai haluat kirkastaa tavoitteesi. Autan sinua tunnistamaan vahvuutesi, kannustan ja haastan sinua kokeilemaan rajojasi. Saat uusia oivalluksia, joilla voit vaikuttaa omiin mahdollisuuksiisi ja valintoihisi niin työ- kuin henkilökohtaisessa elämässäkin. Valmentajana myös kyseenalaistan rajoittavia uskomuksiasi.

Uravalmentajana

autan sinua, mikäli uranvaihto on ajankohtainen tai jos haluat muuttaa elämäsi suuntaa, mutta et oikein tiedä mitä haluat tai miten päästä eteenpäin.

Business-valmennuksessa

Huomioidaan niin ammatilliset kuin liiketoimintaan liittyvät näkökulmat. Valmennuksen avulla tarkastellaan vuorovaikutuksen ja kommunikoinnin merkitystä työyhteisössä, kirkastetaan omat ja yhteiset tavoitteet.

Mentorina

Olen läsnä, kun tarvitset tukea ja apua työhön liittyvissä aiheissa.

Haluatko kuulla lisää?

Täytä yhteystietosi ja lähetä lomake. Voit myös lähettää sähköpostia nina@nitoya.fi tai soittaa +358 504 118 149

Tutustu valmennuksiini >>