NiToya Business Coach

Nina Talermo Businesscoach NitoyaOlen Nina Talermo, ICF-sertifioitu businessvalmentaja ja uravalmentaja sekä Goal Mapping Practitioner. Toimin sinulle valmentajana, sparraajana ja mentorina. Tarjoan sinulle, tiimillesi ja organisaatiollesi räätälöityjä valmennuksia tarpeiden ja toiveiden mukaan. Valmennukset toteutetaan suomeksi, ruotsiksi (äidinkieli) ja englanniksi.

Olen helposti lähestyttävä, empaattinen ja rohkea kokeilija. Valmentajana olen tavoitteellinen, haastan ja kannustan kokeilemaan eri vaihtoehtoja sekä kyseenalaistamaan toimintamalleja ja (rajoittavia) uskomuksia, jotka mahdollisesti estävät saavuttamasta tavoitteitamme.

Olen valmentanut useiden vuosien ajan satoja esihenkilöitä ja asiantuntijoita sekä yksilö- että ryhmävalmennuksissa. Pitkä kokemukseni heijastuu myös valmennuksilta saamissani hyvissä palautteissa.

Uskon, että vahvalla ammattitaidollani ja kokemuksellani osaan auttaa sinua ja/tai tiimiäsi kustannustehokkaasti, kannustavasti ja innostavasti kohti tavoitteitanne.

Vankka kokemus vaativissa esimies- ja asiakaspalvelutehtävissä

Olin yli 30 vuotta töissä sinivalkoisilla siivillä Finnairilla, kansainvälisessä monikulttuurisessa lentoyhtiössä.

Tehtäviini kuuluivat mm.

  • esimiestyön osaamisen kehittäminen ja suorituksen johtaminen
  • henkilökohtaiset kehityskeskustelut sekä tiimipalaverit esimiesten kanssa
  • esimieskoulutuksen sisällön kehitys ja suunnittelu sekä kouluttaminen
  • esimiesten rekrytointi ja perehdytys
  • yhteistyö sidosryhmien kanssa
  • ajoittain lentotyötä

Operatiivinen työ vaati nopeita päätöksiä, joustavuutta sekä sopeutumista jatkuvasti muuttuviin tilanteisiin.

Itselleni tuli kuitenkin aika siirtyä kohti uusia haasteita. Vuosien kokemukseni ja oppien ansioista uskalsin toteuttaa pitkäaikaisen haaveeni, kouluttauduin businessvalmentajaksi ja perustin oman valmennusyrityksen NiToyan vuonna 2017.

Sertifikaatit Nina Talermo

Yhteistyössä

AS3 Finland
MIF
Hyria