Palvelut

Valmennukset ovat tarkoitettu kaikille, jotka haluavat tunnistaa omat vahvuudet, kirkastaa tavoitteita, oivaltaa uusia vaihtoehtoja tai (työ)mahdollisuuksia, kehittää itseään tai johtaa tiimiään tavoitteellisesti, kannustavasti ja tehokkaasti. Teen valmennuksia niin yksilö- kuin ryhmävalmennuksina sekä yrityksille ja yhteisöille.
Valmennuksissa kirkastetaan tavoitteet yhdessä sinun tai tiimisi kanssa, löydetään omat ja yhteiset vahvuudet sekä kokeillaan rohkeasti uusia ajatus- ja toimintamalleja.

  • Miltä kalenterisi näyttää, onko ajanhallinta kunnossa?
  • Haluatko selkiyttää omia ajatuksiasi tai kenties etsiä kadonnutta motivaatiota?
  • Onko organisaatio muutoksen edessä ja tehtävät ja toimet vaihtavat tekijää?
  • Onko oma ja tiimin motivaatio kateissa ja työn tehokkuus laskee?

Mikäli jokin näistä vaihtoehdoista tuntuu siltä. että kaipaisit tukea tai sparrailua, ota yhteyttä ja löydetään yhdessä ratkaisu sinua tai tiimiäsi askarruttaviin kysymyksiin!

Businessvalmennus ja uravalmennus koostuvat useasta eri aiheesta, jotka räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Valmennuksen kesto riippuu aiheesta ja tarpeesta.

PALVELUT - VALMENNUKSET

1:1 henkilökohtaiset valmennukset

Henkilökohtaista valmennusta sinulle, joka haluat muutosta (työ)elämääsi tai kaipaat tukea työhösi. Onko sinulla haasteita ajanhallinnan kanssa, tavoitteet hukassa tai niitä ei ole?

Palvelut: Henkilökohtaiset valmennukset Nitoya

Esihenkilövalmennukset

Valmennuksen avulla kirkastetaan omat ja yrityksen tavoitteet ja varmistetaan mitä tavoitellaan ja miksi. Ymmärretään, miten tavoitteet saavutetaan kustannustehokkaasti.

NiToya palvelut: Esihenkilövalmennukset

Ryhmävalmennukset

Kaipaako tiimisi yhteisiä toimintamalleja tai tavoitteita? Onko ryhmän kommunikoinnissa ja viestinnässä kehittämistä? Osaatteko hyödyntää tiimin jäsenten vahvuuksia ja erilaisuutta?

NiToya tiimivalmennus ryhmävalmennus